Vyhlášení IV. ročníku fotografické soutěže

Komise Rady města Kladna pro životní prostředí a Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně
vyhlašují IV. ročník soutěže Příroda Kladenska

FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ NA TÉMA ŽIVOČICHOVÉ KLADENSKA

Přicházíme s dalším ročníkem tradiční fotografické soutěže. Tentokrát je zaměřená na volně žijící živočichy regionu. Před sebou máte prázdniny, a tak je docela možné, že během svých cest po Kladensku objevíte a fotoaparátem zachytíte některého z huňatých, opeřených, či dalších zvířecích obyvatel zdejší rozmanité přírody. Těšíme se na Vaše snímky.

Podmínky soutěže:

Zasílejte fotografie volně žijících živočichů (snímky domácích zvířat budou ze soutěže vyřazeny) barevné i černobílé, formát 13 × 18 cm a větší. Snímky musí být pořízeny na území kladenského okresu. Maximální počet fotografií od jednoho autora je 10. Seriál fotografií v rozsahu do 12 snímků je považován za jednu fotografii. Soutěž je určena výhradně amatérským fotografům bez ohledu na místo jejich bydliště.

Věkové kategorie:

  1. do 15 let
  2. 16 a více let

Organizace:

Soutěž trvá od 1. července do 14. listopadu 2008. V prosinci zasedne odborná porota a v každé kategorii vybere nejhodnotnější snímky. Nejlepší fotografie budou od 15. ledna do 13. února 2009 vystaveny v prostorách Sládečkova vlastivědného muzea v Kladně. Pro autory vítězných fotografií jsou připraveny lákavé ceny.

Každá fotografie musí být na zadní straně označena štítkem s následujícími údaji:

  1. Název práce
  2. Místo, odkud záběr pochází
  3. Jméno autora, jeho věk
  4. Adresa a telefon autora
Zásilku označte slovem FOTO a zpáteční adresou a do 14. 11. 2008 doručte na adresu: Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně, Huťská 1375, 272 00 Kladno

Fotografie budou po skončení soutěže uloženy v archivu muzea a vyhlašovatelé si vyhrazují právo použít hodnotné snímky k výstavním a publikačním účelům s uvedením autora.

Partneři soutěže:

A centrum Kladno
Design 91

Propozice soutěže ke stažení

© Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně. Poslední aktualizace 30.10.2008. Verze pro tisk. O úroveň výše.