Vyhlášení II. ročníku fotografické soutěže

Komise Rady města Kladna pro životní prostředí a Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně
vyhlašují II. ročník soutěže Příroda Kladenska

FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ NA TÉMA STROMY KLADENSKA

Možná jste se ocitli v lesní katedrále z právě vyrašených buků, možná Vám učarovala smuteční vrba u potoka nebo stará hrušeň na babiččině zahrádce. Možná Vaši pozornost upoutal nepatrný javorový kmínek usilovně se deroucí na světlo z tmavého sídlištního zákoutí. A možná jste při tom stihli zachytit onu neopakovatelnou atmosféru okamžiku na citlivou vrstvu svého fotografického přístroje. V tom případě neváhejte a podělte se s ostatními o vzniklé snímky. Zašlete je do naší soutěže a v novém roce možná obohatíme právě Vaši fotografickou výbavu.

Podmínky soutěže:

Zasílejte fotografie barevné i černobílé, formát 13 × 18 cm a větší. Snímky musí být pořízeny na území kladenského okresu. Maximální počet fotografií od jednoho autora je 10. Seriál fotografií v rozsahu do 12 snímků je považován za jednu fotografii. Soutěž je určena výhradně amatérským fotografům bez ohledu na místo jejich bydliště.

Věkové kategorie:

  1. do 15 let
  2. 16 a více let

Organizace:

Soutěž trvá od 1. června do 16. listopadu 2006. V prosinci zasedne odborná porota a v každé kategorii vybere nejhodnotnější snímky. Nejlepší fotografie budou od 11. ledna do 18. února 2007 vystaveny v Zámecké galerii města Kladna. Pro autory vítězných fotografií jsou připraveny lákavé ceny.

Každá fotografie musí být na zadní straně označena štítkem s následujícími údaji:

  1. Název práce
  2. Místo, odkud záběr pochází
  3. Jméno autora, jeho věk
  4. Adresa a telefon autora
Zásilku označte slovem FOTO a zpáteční adresou a do 16. 11. 2006 doručte na adresu: Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně, Zádušní 1841, 272 80 Kladno Fotografie budou po skončení soutěže uloženy v archivu muzea a vyhlašovatelé si vyhrazují právo použít hodnotné snímky k výstavním a publikačním účelům s uvedením autora.

© Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně. Poslední aktualizace 18.01.2007. Verze pro tisk. O úroveň výše.